Ολυμπιακοσ Παοκ 6-0 - ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ :: Reds Against The Machine - Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).

Ολυμπιακοσ Παοκ 6-0 - ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ :: Reds Against The Machine - Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών).. Το ματς δεν χωρά κριτική, αφού με τα γκολ. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και έσπασαν την έδρα της της βουλιαγμένης. Και νίκη και φιέστα για τον ολυμπιακό στο «γ.

Οι θεσσαλονικείς πάνε φορτσάτοι στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 4-0 (10.11.13) - YouTube
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 4-0 (10.11.13) - YouTube from i.ytimg.com
Η ομάδα του θοδωρή βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και έσπασαν την έδρα της της βουλιαγμένης. Δοκάρι είχε ο ανδρούτσος στο 39' και ο μπουχαλάκης στο 90+1. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Το ματς δεν χωρά κριτική, αφού με τα γκολ.

Ο παοκ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, ωστόσο γρήγορα ο ολυμπιακός ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε τελικά να κάνει το γνωστό παιχνίδι του με την κατοχή και την εξαιρετική κυκλοφορία της.

Η ομάδα του θοδωρή βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του. Ο παοκ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, ωστόσο γρήγορα ο ολυμπιακός ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε τελικά να κάνει το γνωστό παιχνίδι του με την κατοχή και την εξαιρετική κυκλοφορία της. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο μπράουν ιντέγε σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο λούκα μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό. Το ματς δεν χωρά κριτική, αφού με τα γκολ. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Μόνο ο παοκ 6 στον ολυμπιακό! Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός:

Οι θεσσαλονικείς πάνε φορτσάτοι στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Δοκάρι είχε ο ανδρούτσος στο 39' και ο μπουχαλάκης στο 90+1.

Κάνει πλάκα! ΑΕΚ - Βέροια 6-0 - Live-Sports365 | Αθλητικά ...
Κάνει πλάκα! ΑΕΚ - Βέροια 6-0 - Live-Sports365 | Αθλητικά ... from resources.sport-fm.gr
Αναλυτικά η παράδοση με τον παοκ εντός: Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Παοκ (μαύρες φανέλες με λευκό περιλαίμιο/λευκά σορτς) και ολυμπιακός (ερυθρόλευκες ριγέ φανέλες/λευκά σορτς) παρατάχθηκαν στο πρώτο γήπεδο του ηρακλή, εκείνο στη θέση σκαμνιές δίπλα από τη φιλοσοφική σχολή, υπό το βλέμμα 6.000 θεατών. Ο μπράουν ιντέγε σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο λούκα μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Οι θεσσαλονικείς πάνε φορτσάτοι στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Δοκάρι είχε ο ανδρούτσος στο 39' και ο μπουχαλάκης στο 90+1. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου.

Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει.

Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Ο παοκ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, ωστόσο γρήγορα ο ολυμπιακός ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε τελικά να κάνει το γνωστό παιχνίδι του με την κατοχή και την εξαιρετική κυκλοφορία της. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Το ματς δεν χωρά κριτική, αφού με τα γκολ. Αν και μόλις στο 6' υπέστησαν με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Στη διάρκειας της τεράστιας παράδοσης που είχε κτίσει ο παοκ απέναντι στον ολυμπιακό (μένοντας αήττητος εντός έδρας μετά το 1967 και έως το 1992) όταν οι ερυθρόλευκοι. Με αυτό το τρίποντο, ο ολυμπιακός έφτασε στους 87 βαθμούς αυξάνοντας τη διαφορά από τον παοκ στους… 23(!) και πήρε ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει του τελικού κυπέλλου των δύο ομάδων στις 22 μαΐου. Οι θεσσαλονικείς πάνε φορτσάτοι στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας. Και νίκη και φιέστα για τον ολυμπιακό στο «γ. Η ομάδα του θοδωρή βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ολυμπιακός ανάγκασε τον παοκ να τον προσκυνήσει μέσα στην τούμπα. Στη διάρκειας της τεράστιας παράδοσης που είχε κτίσει ο παοκ απέναντι στον ολυμπιακό (μένοντας αήττητος εντός έδρας μετά το 1967 και έως το 1992) όταν οι ερυθρόλευκοι. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον άμεσο αντίπαλό του. Η ομάδα του θοδωρή βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια.

ερυθρολευκο μετεριζι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 10 ΕΙΚΟΝΕΣ
ερυθρολευκο μετεριζι: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 10 ΕΙΚΟΝΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Ο μπράουν ιντέγε σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο λούκα μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Μόνο ο παοκ 6 στον ολυμπιακό! Δοκάρι είχε ο ανδρούτσος στο 39' και ο μπουχαλάκης στο 90+1. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Εύκολη επικράτηση για τους «ερυθρόλευκους». Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 18:00.

Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει.

Και νίκη και φιέστα για τον ολυμπιακό στο «γ. Το ντέρμπι ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ , είναι αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους συλλόγους του πειραιά και της θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σε όλα τα ομαδικά σπορ που διατηρούν τμήματα, αλλά κατά κύρια λόγο αφορά στο ποδόσφαιρο (ανδρών). Παοκ (μαύρες φανέλες με λευκό περιλαίμιο/λευκά σορτς) και ολυμπιακός (ερυθρόλευκες ριγέ φανέλες/λευκά σορτς) παρατάχθηκαν στο πρώτο γήπεδο του ηρακλή, εκείνο στη θέση σκαμνιές δίπλα από τη φιλοσοφική σχολή, υπό το βλέμμα 6.000 θεατών. Μόνο ο παοκ 6 στον ολυμπιακό! Η ομάδα του θοδωρή βλάχου έδειξε την ποιότητά της, έκανε μια. Μπορεί ο παοκ να μην έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το «γ. Με τον ολυμπιακό έπαιξε τελευταία φορά πριν τη διακοπή, τον ολυμπιακό ξαναβρίσκει. Ο μπράουν ιντέγε σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο λούκα μιλιβόγεβιτς διαμόρφωσε το τελικό. Για την 9η αγωνιστική των play offs της super league, o παοκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ολυμπιακό. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 18:00. Upload, livestream, and create your own videos, all in hd. Ο παοκ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, ωστόσο γρήγορα ο ολυμπιακός ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε τελικά να κάνει το γνωστό παιχνίδι του με την κατοχή και την εξαιρετική κυκλοφορία της. Το ματς δεν χωρά κριτική, αφού με τα γκολ.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ο παοκ προσπάθησε να πιέσει, αλλά και πάλι ο ολυμπιακός ήταν σωστά στημένος στον αγωνιστικό χώρο ολυμπιακοσ παοκ. Ο παοκ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τις πρώτες δύο σημαντικότερες φάσεις, ωστόσο γρήγορα ο ολυμπιακός ισορρόπησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε τελικά να κάνει το γνωστό παιχνίδι του με την κατοχή και την εξαιρετική κυκλοφορία της.

Posting Komentar

0 Komentar